Tavistiistai ja houkutuksia houkutuksia..

Tavistiistai ja houkutuksia houkutuksia..

Miehen aktiivisuusranneke on minulle liian tiukka, tai juuri niin sopiva, että se hautoo kättä eikä ole mukava. Olisi kiva kuitenkin sitä käyttää, kun se motivoisi liikkumaan ihan tässä sisällä ja pihallakin lasten kanssa.. Meillä olisi ehkä siiehn myös yhteensopiva sykemittari, mutta kuulemma siitä on patterit loppu. Kokeilin sitä raskausaikana, kun mun syke tuntui hakkaavan kovasti, mutta onhan siitä jo aikaa. Pitäiskin kaivaa se tänään ja testata.
Kuitenkin itsellä on niin huono kunto, että vähän reippaampi kävely jo nostaa sykettä ja motivoisi paremmin kun voisi suoranaisesti seurata oman toiminnan merkitystä ja vaikutusta.

Eilen oltiin iltapäivällä kaupassa ja yllättäen siihen vierähti koko päivä. Jalkoja särki taas linttakenkien ansiosta, mutta kyllä varmasti askeleitakin tuli paljon, kun monta tuntia tuolla oltiin palloilemassa ympäriinsä. Aktiivisuusranneke on siitä huono, ettei ota huomioon sitä jos työntää rattaita(joita siis työntelin koko tuon reissun), joten rannekkeen mukaan askeleita ei mukamas tullut kuin 3000 ja risat. Tämä ongelma siis tulee muutenkin noilla vaunulenkeillä eteen. Mutta luulen että jos tää kävelyinnostus nyt pysyy, niin voishan sitä noihin välineisiin vähän panostaakin 🙂

Äsken teki mieli avata tuommoinen karkkipussi, mutta vastustin kiusauksen. Vaikeaa taas viikonlopun jälkeen palata ruotuun, varsinkin kun vaaka kyllä muistutti että on lipsuttu. Toisaalta se näytti viime viikonloppuna 2kg enemmän, mutta tiedän että kyse oli siitä että tuli nauttittua hieman alkoholia, syötyä hirveästi herkkuja yms, eli oli väliaikainen pompahdus ylöspäin vain. Mutta kuitenkin, ilman sitä ei varmaan olis tätä päätöstä tullut tehtyäkään, että tuon mättämisen on loputtava.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s