Eilisen lenkin fiiliksiä, kipua ja täytekakkua!

Eilisen lenkin fiiliksiä, kipua ja täytekakkua!

Olin jo varma että joko tämä minun hienosti alkanut reippailu-ura päättyi ekan viikon jälkeen, mutta muistin että kukas muu se kissan hännän nostais.. Noh, päätin tiistaista viisastuneena lähteä lenkille heti kun mies tuli töistä ja päätin sitten tehdä vähän isomman lenkin. Ensin jalkoihin sattui aika kovasti(penikat ja pohkeet) ja tuli niin kovia vihlaisuja nivusesta, että luulin jo kääntyväni takaisin, mutta kun lihakset vähän lämpenivät ekan kilsan jälkeen, niin kävely oli erittäin miellyttävää ja reitti oli kiva ja uusi. Yhteensä reitille matkaa tuli noin 5km. Jes, kyllä oli hyvä fiilis kun pääsin kotio ja katoin sports trackerista kilsat! Aikaa tuohon meni noin 1h10min, tosin lisäksi kävin kaupassa ja loppumatkan kotiin kävelin kauppakassi toisessa kädessä, niin hidasti ehkä vähän.
Kotona kun otin lenkkarit pois, käveleminen sattui aika paljon ja jalkapohjakipu on ollut tänäänkin riesana enemmän tai vähemmän ja mielestäni pahempana kuin viime viikolla.. En tiedä pitäisikö yrittää päästä tämän kanssa lääkäriin, todennäköisesti edessä olisi päivystyksessä istumista, ei houkuttele, mutta katsotaan nyt miten tämä kehittyy..

Tein eilen myös kakkupohjan anopin synttäreiksi ja tänään koristelin sen. Olen aika usein tehnyt synttäreiksi isovanhemmille tai puolisolle kakun ja niin päätin tehdä nytkin, kun sattui olemaan pieni purkki vispikermaa, missä oli huominen päivämäärä. Kermaa siis ja mansikoita, parasta yksinkertaisimmillaan. Tosin nyt ei kyseessä ollutkaan mikään jättikermaunelma, vaan piskuinen kahden munan kakku. Käytännössä siis me neljä aikuista ja 2 lasta syömme sen kerralla tänään, riesana kun on aina yleensä ollut kakku josta riittää ja riittää ja minä sitten herkkupeppuna uhraudun syömään sitä useamman päivän(tai niin kauan kun sitä riittää, eli ei kauaa).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s