Eka seuraaja! <3

Eka seuraaja! <3

Sen kunniaksi päätin vähän muuttaa ulkoasua mielekkäämmäksi, kun blogia perustaessani otin vain ekan vaihtoehdon mikä silmiin osui.
Kaivoin tietokonehuoneen roskiksesta kaikki vanhat herkkupaperit tehdäkseni hienon asetelman valokuvalogoa varten.. No okei, yhdestä löytyi vielä suklaatakin sisältä, mutta se olikin tuosta pöytälaatikosta, liekö miehen jemmaama….

Tämän uuden teeman värimaailma ei nyt oikein vielä ole mieleinen, äsken tää antoi valita taustan ja fontin väritkin, mutta kun aikani noita kokeilin, hukkasin sen mieleiseni värin ja teeman ja nyt ei ole aikaa enempää tätä ihmetellä.
Jotenkin muutenkin aika monimutkainen tämä WordPress(tarkoitettu kai lähinnä ammattikäyttöön), mutta oli melkein ainoa järkevä vaihtoehto, kun en halunnut liittää tätä blogia google-tiliini ja esim Blogger ei muuta vaihtoehtoa antanut, ilman että päivittäinen kirjoittelu olisi mennyt hankalaksi ja halusin muutenkin kokeilla itselle uutta palveluntarjoajaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Eka seuraaja! <3

  1. Olenko se minä? Jee, jossain edes ensimmäinen 😀 Mukava kuulla etten ole ainut joka tuskailee tämän wordpressin säätöjen ja muokkailujen kanssa… Ehkäpä vielä jonain päivänä opin tätä ihan kunnolla käyttämään 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s