Lidlin sykemittari

Lidlin sykemittari

Eilen ex-tempore mummolareissun jälkeen päätettiin pistäytyä Lidlissä hakemassa vissyä. Muistin nähneeni aikaisemmin Lidlin mainoksessa sykemittareita, joten piti sitten sellaistakin katsoa. Miehellähän on Polarin sykemittari, joka ei tosin ole ollut aikoihin käytössä ja siitä on paristo loppu. Tuosta Polarin kellosta tai sykevyöstä ei voi vaihtaa paristoa itse ja kuulemma pariston vaihto maksaisi lähes uuden kellon verran, sekä sykevyö pitää rikkoa, jotta siitä saa pariston pois..
Kävi tuuri, että noita kelloja sitten oli vielä meidän kaupassa ja mies sattui bongaamaan vielä pinkin! Annoin hänen tutkia pakettia, kun noista enemmän tietää ja hän oli sitä mieltä että on se ainakin hintansa väärti (alle 20e) ja meillä oli ennestään hyviä kokemuksia Lidlin tuotteista, joten hän lupasi sen mulle ostaa. Tuli hyvä mieli ja motivaatio nousi taas kohisten!

Olin todella yllättynyt, kun kotona pakettia avatessa huomasin, että tästä Crivit-merkkisestä sykemittarista voi sekä vyöstä, että itse kellosta vaihtaa paristot. Toimintojakin ilmeisesti on aika hyvin(esim tavoitepulssialue) ainakin peruskuntoilijalle, joita varten mittari kysyi syntymäajan, painon ja pituuden yms ja laski BMI:n. En ole vielä päässyt tosiaan käytännössä testaamaan tai kokeillut noita toimintoja, mutta hinku on jo kova. Kerron sitten lisää käyttökokemuksia. Ainoastaan mulla on vaikea totuttautua pitämään kelloa ylipäätään, kun en ole tottunut. Materiaali myös on tuollainen muovinen, joka hiostaa ja lisäksi olen kova pesemään käsiä, joten välillä sinne asti menee hieman kosteutta, joka myös hautuu. Voi olla että pidän tuota tulevaisuudessa vain silloin kun sykevyötäkin. Tuossa olisi hienosti näkyvissä myös viikonpäivä, päivä, kuukausi ja vuosi, mutta valitettavasti ei niin meille suomalaisille tuttuun tapaan, vaan ”TH 8-06″(ja ”Yr 15”), eli ilmoittaa päiväyksen käänteisesti. Kellossa on myös valo, mikä on pimeällä erittäin kätevä.
Uskaltaisikohan tänään jo lähteä testaamaan..? Tulehduskin tuntuu vähän talttuneen, meneekin illalla sitten kuurin viimeinen tabletti, vatsa oli kyllä illalla tosi kipeä, mutta luulen että siihen auttais ihan maitohappobakteerit.

Muuten kyllä tämä päivä on ollut ihan kaamea! Liekö lapset aavistamassa, että tänään alkaa loma ja on huvituksia tulossa, kun ovat olleet ihan mahdottomia. Lisäksi oma pinna on ollut tosi kireällä, joten huutoa, itkua ja hammastenkiristystä on riittänyt rutkasti jo ennen puoltapäivää.. Onneksi juniori edes nukahti päiväunille, esikoinen ei suostunut syömään, eikä nyt ees nukkumaan. Annoin tulla alas, jotta edes toinen lapsista saa nukuttua ja nyt kitisee tuossa, että haluaa syödä/piirtää/muovailuvahaa/lastenohjelmaa ja ei halua syödä/piirtää/muovailuvahaa/lastenohjelmaa jne. Sääntönä on, että jos ei nuku, niin sitten pitää leikkiä hiljaa ja ruokaa meillä ei tarjoillakaan kuin ruokailuaikoina ja jos päättää paastota, niin seuraavalla aterialla vasta saa muuta.
Itse sentään söin ihan hyvällä ruokahalulla tuota edellispäiväistä ruokaa ja orastanut herkkuhimokin talttui. Nyt lähinnä vaikeuksia miettiä mitä ruokaa päivälliselle laitettaisiin, kun on muka niiiin kylläinen olo..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s