Viikkoraportti

Viikkoraportti

Noniin, virkistävät yöunet takana ja pieni morkkis kaikista herkuista, mitä eilen uupuneena vetelin..

Eli tosiaan melkoista kiitoa ollut tämä viimeinen viikko. Perjantaina oli miehen eka lomapäivä ja koska oli luvattu niin hienoa keliä, niin me pakattiin auto ja hurautettiin Hankoon rantalomalle. Kiloista huolimatta mulle ei ole koskaan tuottanut päänvaivaa esiintyä uima-asussa(toisin kuin uimahallissa, missä pitää suihkussa käydä alasti muiden katsellessa, traumat), mikä tietty on ihan hyvä lasten kannalta, kun ovat kovia vesipetoja. Olivat aivan pähkinöissään, vaikka vesi oli viileähköä, hampaiden kalinasta huolimatta oli hauskaa.
Sittemmin on ollut anoppilareissua, mummolareissua, pappaa käyty katsomassa sairaalassa, laivamatkaa ja muuta. Pappa kuitenkin voi hyvin taas ja kaikista reissuista selvitty kunnialla.

Laivareissulla en syönyt paikanpäällä lainkaan karkkia ja toisella päivällä en käynyt ees jälkiruokapöydässä, söin vain pehmiksen. Entiseen verrattuna aika huikea muutos. Muuten kyllä tuli herkuteltua sitten ruualla ja eilen sorruin syömään suklaata ja karkkia, ostin kotiin pääasiassa kovia karamelleja, koska ne ovat ns vaikeita. Eli niitä ei voi ahmia, eikä syödä nopeasti.
En nyt kuitenkaan jaksa hirveästi stressata noita syömisiä.. Kuitenkin suuret linjat ovat pitäneet, eli ensin ruokaa(kohtuudella) ja sitten vasta makeaa herkkua, sekä olen aina herkkuhimon yllättäessä tehnyt itsetutkiskelua ja ymmärtänyt mitkä asiat saavat minut mättämään sokeria. Esimerkiksi väsymyksen, v*tutuksen ja stressin välttely on ollut aika mahdotonta viimeaikoina ja kuitenkin on tullut oltua liikkeessä, mikä on aina hyvä asia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s